31.5.11

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !



As Salam ;)
Abg Ben wt segmen lagi!!!
Segmen ringkas sempena
Hari Tanpa Tembakau Sedunia
pada 31 Mei
rase nyer smpt laa join kan
klu nk join klik sini yea

Kenapa saya tidak merokok :-

Merokok boleh melesukan tubuh
dan fikiran, mengurangkan
kecergasan fizikal dan daya tahan.
Org pompuan lagi laa x elok
 merokok kerana boleh
membahayakan janin dan
mengakibatkan keguguran
so plzzz..
klu anda nk sentiasa
CANTIK, MENARIK, TERTARIK..
KAU MMG D' BOOM
SAY NO 2 ROKOK K!!!

8 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog Haris...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam ,

Terjah & follow dari Segmen BA

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/aku-kata-tak-nak-tak-nak-laa.html

FB: ALady NamedYanty

Katakan TAK NAK!

solomolo said...

merokok tak nampak cool...
merokok tak nampak hebat...



jom baca entri tentang percutian ke Bali di blog solomolo...

shopping2u said...

salam.. singgah dari blog incik otai.. dan terus follow.. selamat berkenalan :)

jom ke sini :
http://www.my-shopping2u.com

kAmi dAn mEreKa said...

tapi kan kak, ada jugak pompuan merokok sebab nak kurus, huhu

Bro ahmad said...

ada orang kata merokok tu maco fuhhh
ntah pape la diorang tu,thank sebab follow blog picisan ni^^

baru je uplode entry
http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/kentut-la-kentut-lagi.html

hapy blogging

Tehuzz said...

say no to rokok !

jom singgah dan bace:
i'll wait for you .

jom like page ni:
Secret Propaganda

NUR FARIZA UMAIRA said...

hi, wawa..
thanks, sudi follow blog saya..
saya dh follow awak balik..^-^